Füzesabonyban villanyszerelő szakképzettséggel munkalehetőség at Naptex MT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. / FuzesabonyAllas.hu | Az ingyenes füzesabonyi állásportál!
Új álláshirdetés
Tel: +36 70 673 6160

<< Előző állás vagy Következő állás >>
Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva...
0

jelentkezők

Kínál Füzesabonyban villanyszerelő szakképzettséggel munkalehetőség

Naptex MT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. helység: Füzesabony

Címkék:

Villanyszerelő szakképzettséggel rendelkezőknek nyújtanak álláslehetőséget épületvillamossági szerelő, villanyszerelő pozícióba, napi 8 órás munkaidőbe. Több helyen történő munkavégzés.

Jelentkezni előzetes telefonos egyeztetéssel Vincze Tibornál a 30/515-7525-ös számon, vagy önéletrajzát küldje az info@naptexmt.hu email címre.Aktuális álláshirdetések Naptex MT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Kínál Karbantartó villanyszerelő munkára állás Füzesabony indulással Ennél a cégnél: Naptex MT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. helység: Füzesabony és környéke 2016-01-09
Kínál Karbantartó villanyszerelő állás Füzesabony munkavégzéssel Ennél a cégnél: Naptex MT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. helység: Füzesabony 2016-01-12
Kínál Napelem telepítéséhez betanított munkás állás Füzesabony településén Ennél a cégnél: Naptex MT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. helység: Füzesabony 2016-01-12

« vissza a kategóriákhoz...
Ön szerint ez a hirdetés valótlan? Jelentse!   
Ajánlja ismerősének!
Feladás dátuma 2016-10-24
Megtekintve: 653 alkalommal

    Kiemelt megjelenés!

    Álláshirdetésed több álláskeresőhöz juttatjuk el, ha kiemelt hirdetést rendelsz! Felső hely a honlapon, kiemelés a Facebookon és bekerül ajánlatod a napi hírlevélbe is! Ha több jelentkezőt szeretnél kattints:

Facebook

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!


Ne maradj le a legfrissebb álláslehetőségekről, csatlakozz hozzánk és segítsd az ismerőseidet is egy megosztással!

Iratkozz fel az állásértesítőnkre, hogy minden nap a leggyorsabban értesülhess a legjobb helyi álláslehetőségekről!

Küldj e-mailt az info [@] fuzesabonyallas [pont] hu címre, vagy használd az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot.
Fontos: Hirdetésre történő jelentkezéshez ne használd a kapcsolatfelvételi űrlapot, mert a jelentkezésed nem fog célba érni! Amennyiben egy álláshirdetésre szeretnél jelentkezni, közvetlenül a hirdetésekben teheted meg!

Szerkesztőség: +36 70 673 6160