Füzesabony legnagyobb munkáltatói

Füzesabony legnagyobb munkáltatói

Füzesabony ipari parkjában több nagyobb magyar és külföldi cég is található. Legtöbbjük összeszerelő csarnokokat és raktárakat üzemeltetnek a városban, azonban található köztük mezőgazdasági vállalkozás is. Lássuk melyek, ezek a cégek és mit tudhatunk róluk.

FÜZESABONY

Heves megye keleti részén az Alföld északi peremvidékén fekszik Füzesabony városa. A település közlekedési csomópontként üzemel mind közúton, mind vasúton. Itt fekszik a 3-as a 33-as és az M3-as utópálya, valamint a Hatvan – Miskolc - Salgótarján, a Füzesabony - Debrecen és a Füzesabony – Eger vasútvonal.

Füzesabony ipari fellendülését az 1869-ben megépülő vasútvonal kiépítése, majd 1978-ban megépülő M3-as autópálya segíti elő. A településen több kis és középvállalkozás telephelye megtalálható, melyek több száz helyi és környékbeli munkavállalónak biztosítanak állást. A fejlesztéseknek köszönhetően 1989-ben városi rangot kapott Füzesabony.

 

PIKOPACK IPARI, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ ZRT.

Magyarország vezető fém csomagol gyártójáról van szó, amit 1991-ben alapítottak. A cég indulásától kezdve a folyamatos fejlődés mellett tette le voksát. 1999-ben bővítik termék skálájukat és aeroszolos palackok gyártásába kezdenek. 2002-ben saját alkatrészgyártó üzemet létesítenek, ahol konzervdobozokat. Az évek során pedig ezeknek a gyártását modernizálták. 2014-ben nyomdai és lakkozó üzemet fejlesztik, 2019-ben pedig az easy-open tetővel ellátott konzervdobozok gyártását is megkezdik.

A fejlődésnek köszönhetően a cég árbevétele minden évben növekedni tudott, 2018-ban pedig elérte a 10,5 milliárd forintot. 515 főt foglalkoztatnak, többnyire helybeli lakosokat foglalkoztatnak, de Egerből és a környező településekről is bejárnak.

A legtöbbször meghirdetett pozíciók: Nyomdaüzemi gépbeállító, kereskedelmi asszisztens, minőségellenőr, termelési vezető, informatikus, raktárkezelő

Telephely: 3390 Füzesabony, Kerecsendi u. 123.

Céges weboldal: www.pikopack.hu

 

DS SMITH PACKAGING FÜZESABONY CSOMAGOLÓESZKÖZGYÁRTÓ ÉS FORGALMAZÓ KFT.

A DS Smith Kft. 1991-óta van jelen Füzesabonyban. A cég egyedi csomagolóanyagok készítésével gyártásával foglalkozik, amik igazodnak az aktuális trendekhez. Termékkínálatuk és szolgáltatásaik között található: csomagolás tervezés, szállítási, fagyasztói, display-ek, promóciós csomagolások, védőcsomagolások gyártása. A cégnél jelenleg 212 fő dolgozik.

A megrendelői között több magyar és külföldi kis és középvállalkozás is található, de nem egyedi a multinacionális cégek sem.

A legtöbbször meghirdetett pozíciók: Nyomdaüzemi gépbeállító, minőségellenőr, raktáros, ügyfélszolgálati munkatárs

Telephely: 3390 Füzesabony, Patak út 1.

Céges weboldal: www.duropack.hu

 

MUSASHI HUNGARY FÜZESABONY KFT.

A Musashi Hungary Kft 2000-ben alakult Füzesabonyban akkoriban még Metaco Union Kft néven. A cég 2014-ben a német Hay Group majd 2016-ban a Musashi cégcsoport tagjává vált. Főtevékenységük a forgácsolt széria alkatrészek gyártása CNC esztergagépeken és megmunkáló gépeken. Az itt készült végtermékek megtalálhatóak autóipari, gépgyártó és járműipari cégeknél. Jelenleg 128 főt foglalkoztatnak, a 2018-as árbevétele pedig meghaladta a 2,4 milliárd forintot.

A legtöbbször meghirdetett pozíciók: Forgácsoló, CNC gépkezelő, raktáros, minőségellenőr

Telephely: 3390 Füzesabony, Patak út 2.

Céges weboldal: www.metaco.hu

 

A-Z TOPKER KERESKEDELMI KFT

Az A-Z Topker füzesabonyi központú kiskereskedelmi vállalkozás. A cég az országos Coop hálózat tagjaként működik közel 12 településen több, mint 100 főt foglalkoztatásával. A cég élelmiszer, sütőipari termékek és vegyi áruk nagykereskedelmével foglalkozik. A 2018-as árbevétele elérte a 2 milliárd forintot.

A cég folyamatos kereskedelem-technológiai, műszaki és informatikai fejlesztéseinket pályázatok segítségével valósítják meg a Coop törzsvásárlói rendszerét. Nagy hangsúlyt fektetnek az alkalmazottak szakmai készségeik fejlesztésére, amit továbbképzésekkel valósítanak meg.

A legtöbbször meghirdetett pozíciók: Bolti eladó, raktáros, árufeltöltő

Telephely: 3390 Füzesabony, Kossuth út 66.

Céges weboldal: http://www.aztopker.hu/

élelmiszer kereskedelem

 

LEATEX RUHÁZATI KISKERESKEDELMI KFT.

A Leatex vállalkozást 1998-ban hozták létre. A cég egy negyedik generációs családi vállalkozásként működik. Elsősorban textil ipari termékek gyártásával és forgalmazásával valamint újrahasznosításával foglalkozik. Az alapanyagot leginkább a német, olasz és holland piacról szerzik be, majd a késztermékeket Nyugat-Európa szinte összes országába exportálják.

A beérkező termékek leginkább használt vagy kidobott ruhák, amik válogatásra és szelektálásra kerülnek. Ezt követően osztályozzák őket, végül újrahasznosítás vagy megsemmisítés vár rájuk.

A cégnél jelenleg 72 fő dolgozik, az éves árbevétel pedig eléri a 2,6 milliárd forintot.

A legtöbbször meghirdetett pozíciók: Válogató, gépkezelő, raktáros

Telephely: 3390 Füzesabony Hunyadi út 4

Céges weboldal: http://www.leatex.com/hu/

 

FuzesabonyAllas.hu / K.B.